Data/Provisioning Engineer

Je gaat allerlei oplossingen/diensten opbouwen voor diverse klanten waaronder de Nederlandse overheid (justitie) JN4 en werkt samen met het Service Delivery Team JN4, engineers en externe partijen zoals NTT engineers. Je bouwt en test de opgeleverde diensten samen met de klant, je werkt zelfstandig en kan eventueel ook op sommige momenten  thuis werken zodra je de activiteiten tot in de finesse kent.

Je hebt kennis en ervaring op CCNP niveau en werken/bouwen van VPN oplossingen en gebruik maken van protocollen zoals BGP, OSPF, MPLS is normaal voor je, je werkt in dagdienst maar bent wel flexibel i.v.m. opleveringen etc.
Het kan voorkomen dat er bepaalde opleveringen alleen plaats kunnen vinden in de avond en heel soms in het weekend.

De afdeling Network Service delivery is een afdeling die bestaat uit +/- 30 mensen het is een bruisend team met mensen die allemaal de klant in gedacht heeft. Je komt te werken in een team van 2 voice engineers en een Circuit Provisioning Engineer en jij zou de 2de data engineer kunnen worden( team van 5), het is een project van minimaal een jaar en eventueel kan het uitlopen, startdatum is 15 oktober en uiterlijk 1 december.

De beloning is  …. excellent!