Opleiding Full Stack Developer

Zo …. eindelijk is het zover, we zijn circa 2,5 jaar gelden  begonnen met het maken van een opleiding tot Full Stack IT Developer, de inhoud, de vorm, de frequentie en het eindresultaat ligt nu vast! Uiteindelijk krijgen onze medewerkers certificeringen van Azure, Python, scrum, Uipath etc. maar vooral krijg je dankzij je huiswerk praktijkgerichte Core Cloud Kennis.

 

We zorgen middels onze eigen praktijk- en theorieopleiding dat:

 

  • Network31 o.a. dankzij haar opleiding goede medewerkers weet te bereiken in een krappe arbeidsmarkt;
  • Mensen die vers van HBO/MBO4 komen zijn al tijdens deel 2 van ons programma goed inzetbaar zijn bij het opzetten van Cloud omgevingen of het support geven hierop;
  • Mensen met werkervaring binnen hosting of telecom (Technical Delivery, Networking) een mooie volgende stap kunnen maken om uiteindelijk consultant te gaan worden binnen het opzetten en beheren van Cloud omgevingen.

Komende weken gaan veel van onze leerlingen/medewerkers examen PCAP en Azure 104 doen zodat alle aanwezige kennis ook wordt bevestigd met een certificaat. Neem gerust een kijkje op ons opleidingsplatform en dan zie de mogelijkheden die Network31 biedt. Wil je enkel een certificaat halen dan kan dat, wil je een opleiding op HBO niveau waarbij je een eigen IT omgeving bouwt en beheert dan kan dat ook!

 

Voor onze opdrachtgevers is het goed om te weten dat onze medewerkers continue kennis krijgen aangeboden die direct toepasbaar is. 

Wil je informatie?
Kom langs, bel, mail of stuur een reactie via ons contactformulier.

Adres:

IJburglaan 325, 

1086 ZJ Amsterdam

 

Telefoon:

020-8455002

 

E-Mail:

Login:

Legal:

Social:

contact: