Corona en Network31

De titel lijkt een samenhang uit te spreken tussen Corona en Network31 maar nee dat is niet het geval maar we moeten helaas wel met elkaar omgaan! Je bestaat nu al circa 6,5 maanden in Nederland en je bent ronduit vervelend, dodelijk en bijna niet te vermijden. Vanaf dag 1 willen we je tegenhouden dus inderdaad thuiswerken en onze collega’s en opdrachtgevers bijna niet meer “life” zien.

Vanuit Network31 kunnen we alleen maar rekening houden met dit virus en er voor onze werknemers en opdrachtgevers zijn als ze ons iets vragen. We zijn destijds gestart met veel bellen om te checken hoe het gaat, vervolgens kleine verrassingen van een waardebon, een extra vakantiedag naar een structurele bijdrage voor de kosten van het thuiswerken maar om heel eerlijk te zijn… daarmee vervang je geen persoonlijk contact…….

Dus gaan we nu maar weer bellen en als het kan bij onze collega’s langs op de werkvloer, inmiddels starten we ook weer met nieuwe opleidingen op ons kantoor en dat doen we zoals het hoort met 1,5 meter tussenruimte en alle tafels/stoelen goed schoongemaakt. Voorheen hadden we per avond 12 man nu ongeveer 6-7 en dat gaat de komende maanden niet veranderen maar toch …… het zijn nieuwe iniatieven die er komen, nieuwe kansen met allicht oude en nieuwe collega’s bij oude en nieuwe opdrachtgevers. Ook al kan er veel niet meer toch zie je dat we als branche hiermee om kunnen gaan, we zien elkaar minder maar we luisteren beter, we zeggen elkaar minder maar wat we zeggen is raker, kortom bedankt iedereen die zich voor ons inzet en bedankt aan iedereen die aan ons de kans geeft om onze collega’s te blijven inzetten!