Data/Provisioning Engineer

We  hebben nu al een aantal technische mensen van network31 hier aan de slag maar nu zoeken we nog een zware jongen, de migratie van het MDF netwerk naar een Fiber netwerk is een transfer van een aantal jaren.

Je gaat allerlei oplossingen/diensten opbouwen voor diverse klanten waaronder de Nederlandse overheid en werkt samen met het Service Delivery Team, engineers en externe partijen zoals NTT engineers. Je bouwt en test de opgeleverde diensten samen met de klant, je werkt zelfstandig en kan eventueel ook op sommige momenten  thuis werken zodra je de activiteiten tot in de finesse kent.

Je hebt kennis en ervaring op CCNP niveau en werken/bouwen van VPN oplossingen en gebruik maken van protocollen zoals BGP, OSPF, MPLS is normaal voor je, je werkt in dagdienst maar bent wel flexibel i.v.m. opleveringen etc.
Het kan voorkomen dat er bepaalde opleveringen alleen plaats kunnen vinden in de avond en heel soms in het weekend.

De afdeling Network Service delivery is een afdeling die bestaat uit +/- 30 mensen het is een bruisend team met mensen die allemaal de klant in gedacht heeft. Je komt te werken in een team van 2 voice engineers en een Circuit Provisioning Engineer en jij zou de 3de data engineer kunnen worden( team van 6), het is een project van minimaal 2 jaar en de startdatum is rond november van dit jaar.

De beloning is prima en je krijgt o.a. ook toegang tot het Python, Network+ en Azure traject van Network31, wil je voorruit reageer dan even!