Wat kun je van ons verwachten?

Network31 biedt kandidaten een persoonlijke omgeving waarbij er tijd en aandacht is voor het vinden van een nieuwe mogelijkheid voor jouw in de wereld van Telecom, Netwerken en “de cloud”. Je kunt hierbij denken aan een volgende stap in je carrière als Netwerk Engineer, Cloud Engineer of Service Delivery medewerker maar ook aan bijvoorbeeld een opleiding (Azure, N+, Python, Cisco, Juniper, transmissieworkshops, routingprotocollen etc.).

Coaching is aanwezig, zowel voor de sollicitatie als tijdens het werken bij een van onze opdrachtgevers.

 

De voordelen voor jou als kandidaat

Network31 kent zijn opdrachtgevers

We zijn ervaren in de markt en hebben een warm netwerk binnen internetproviders, telecom- en cloud bedrijven.

Pas je niet op een bepaalde vacature maar is dit wel je wens dan zijn wij vaak in staat om onze opdrachtgevers jouw potentie te laten zien zodat je toch een kans krijgt. Vandaar dat we continue op zoek zijn naar opleidingsmogelijkheden die het voor jou eenvoudiger te maken of je eigen doel te bereiken. Onze CCNA opleiding staat als een huis en onze full stack Cloud Developer wordt snel berucht!

Is er ergens personeel nodig, dan weet Network31 ervan

Start in onze Cisco of Cloud Development klas en wij zoeken een baan die bij je past

Natuurlijk kan het snel gaan, je komt binnen, hebt een goed gesprek en je gaat aan de slag als Netwerk Engineer, Cloud Engineer  of medewerker support.

Soms is snelheid niet altijd het beste, soms is het beter om juist vanuit je wensen aan de slag te gaan zodat je na een paar keer contact precies van elkaar weet wat de mogelijkheden zijn.  Instromen in een van onze avondtrajecten zorgt dat jij de juiste kennis op doet over netwerken/cloud en ondertussen stellen we je (na overleg!) voor bij onze opdrachtgevers.

 

We zoeken de opdrachtgever die echt bij je past.

Heb je kennis op netwerkgebied of de “Cloud” nodig dan regelen we dat.

We hebben eigen cursussen die je als je voor Network31 werkt vaak gratis kan volgen. Zo starten we 3x per jaar met een Cisco CCNA traject en hebben we o.a. workshops op CCNP gebied maar ook op transmissie onderwerpen zoals DWDM, Ethernet, MPLS, Fiber etc.

Binnen de “Cloud” concentreert Network31 zich momenteel  op Azure, N+ en Python opleidingen met daarbij veel onderwerpen die dagelijks terug komen in je functie. Of je nu praat over Github, Kubernetes, Ansible etc. je leert het bij ons en niet alleen in theorie maar juist in de praktijk!

Kennis is macht, het klinkt afgezaagd maar het blijft wel zo!

Overigens doen aan onze opleidingen niet alleen trainees en ervaren engineers van Network31 mee, maar ook netwerk/cloud engineers van onze opdrachtgevers. Deze vorm van kruisbestuiving zorgt dat theorie en praktijk kennis elkaar aanvullen. Geregeld vindt iemand een eerste opdracht via iemand in de groep van cursisten.

De varianten voor jou als kandidaat

Network31 Trainee

We starten meerdere malen per jaar met klassen Cisco en Cloud Developer in combinatie met andere vormen van kennis. Ga je meedoen aan ons trainee-programma dan blijf je minimaal 1,5 jaar op contract bij Network31, vervolgens ga je in dienst bij een van onze opdrachtgevers of krijg je via ons een nieuwe opdracht.

We coachen het gehele jaar door en geven je advies in de meeste situaties, het is de bedoeling dat je een aantal stappen maakt als je als trainee start:

  • een uitdagende functie
  • meer kennis dankzij onze Cisco/Cloud Developer opleidingen
  • een beter salaris

Kortom we nemen je graag serieus!

Network31 Detachering

Heb jij ruime ervaring als netwerk engineer binnen laag 1/m 4 van het OSEI model en heb je goede kennis van transmissie en routingprotocollen zoals OSPF, BGP, EIGRP dan helpen we je graag. Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht of een vaste baan dan kan provisioning van het netwerk van een van onze opdrachtgevers interessant zijn! De basiskennis bij Network31 is Cisco en kennis van Huawei, Cienna of Juniper is van harte welkom!

 

Network31 haar persoonlijke aanpak heeft er bij mij voor gezorgd dat ik vol goede moed aan de interne opleiding ben gestart en daarna inderdaad een volgende stap gemaakt!
Patrick Netwerk engineer
Network31 heeft me omgeschoold op hun kosten en daarna een Support Functie bij Tele2 voor me geregeld. Ze hebben niet alleen een mooi aanbod maar ook hart voor de zaak. Helemaal super.
Richard Supportmederwerker B2B

Leave a Reply