Linux Trainee “We gaan fris van start”

Circa 6 weken geleden zijn we begonnen met het opzetten van een nieuw leertraject, inmiddels is de inhoud van de opleiding definitief (Linux Foundations en Linux Redhat), hebben we de juiste trainer, de juiste trainees en de opdrachtgevers gevonden!

Na veel gesprekken met opdrachtgevers en potentiële trainees gaan er 5 trainees in ons traject van 5 november instromen, alle trainees hebben inmiddels een baan en gaan 15 november starten bij een opdrachtgever. In totaal hebben we nog ruimte voor 4 mensen om mee te doen waarbij we de volgende onderverdeling aanhouden:

  • We hebben nog plek voor minimaal 2 Linux Trainees,  dus kom ons versterken. Natuurlijk kun je online veel trainingen terug vinden maar bij de hand genomen worden en klassikaal leren ….. dat is toch het mooiste dat er is! Heb je al ervaring als engineer maar ben je op zoek naar een volgende uitdagende baan als Linux Engineer en heb je nog geen certificering, stap dan over naar Network31 zodat wij voor je training RHCSA/LFCS en baan kunnen zorgen!
  • Voor onze opdrachtgevers willen we als service 2 leerplekken aanbieden tegen (natuurlijk) aantrekkelijke voorwaarden. Wil je iemand in je team een gedegen Linux training geven en zo ook kennis maken met de kwaliteit van onze training benader ons dan om te zien wat er mogelijk is!

Voel je vrij om even te informeren!

PS natuurlijk zorgen we tijdens de training voor lunch, fris, koffie etc. ….. (wel zelf opruimen aub!)