Opdrachtgevers

Network31 plaatst haar werknemers bij Telecom & IT-opdrachtgevers.  We hebben een efficiënt selectieproces en bieden zowel ervaren personeel als trainees. Onze opleidingen zijn beschikbaar voor onze medewerkers maar ook voor u als opdrachtgever.

Wat kunt u van ons verwachten?

Network31 plaatst werknemers bij opdrachtgevers die actief zijn in de Telecom & IT. Onze medewerkers gaan direct aan de slag en voegen waarde toe door onze eigen opleidingen!

Maatwerk

De afgelopen 15 jaar heeft Network31 een netwerk opgebouwd van trouwe partners en opdrachtgevers.  We leveren maatwerk en ontwikkelen samen met de opdrachtgever een wervingscampagne. Het doel is nieuwe medewerkers verbinden aan de opdrachtgever, dat kan op een tijdelijke opdracht zijn of uiteindelijk bij u in vaste dienst.

Ook ontwikkelen we al 10 jaar opleidingen die de prestaties van onze medewerkers positief beïnvloeden. In deze opleidingen behandelen we bestaande technologieën maar is er ook aandacht aan opkomende technologieen.

Door het plaatsen van de juiste medewerkers en het praktisch invullen van kennis is Network31 snel van toegevoegde waarde. 

Efficient selectieproces

Voor een opdracht gaat Network31 met meerdere kandidaten in gesprek. Wij maken vervolgens een selectie van twee of drie geschikte kandidaten en u hoeft alleen nog de uiteindelijke keuze te maken.

 

Ervaren personeel en trainees

Onze trainees worden zorgvuldig geselecteerd en volgen een full-stack IT-opleiding of een gedeelte daarvan. De trainees zijn leergierig, hebben een actieve houding en beschikken vaak over een aantal jaren ervaring binnen de IT of Telecom.

Bij opdrachtgevers is vaak vraag naar ervaren medewerkers met specifieke kennis. Denk hierbij aan het bouwen van een Cloud omgeving, migratie van een netwerk of het verbeteren van een Delivery traject. 

Uiteindelijk bepalen we samen of er behoefte is aan een trainee of een ervaren medewerker.

Opleidingen

Onze opleidingen zijn niet alleen toegankelijk voor onze eigen medewerkers maar ook voor uw personeel.  Kies uit onze opleidingsmodules om de behoefte aan kennis bij uw personeel aan te vullen.  U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld networking, programmeren in Python of Azure.

Graag bespreken we de behoefte aan kennis zodat we samen de juiste keus maken.

Wil je informatie?
Kom langs, bel, mail of stuur een reactie via ons contactformulier.

Adres:

IJburglaan 325, 

1086 ZJ Amsterdam

 

Telefoon:

020-8455002

 

E-Mail:

Login:

Legal:

Social:

contact: