Werknemers

Network31 streeft ernaar om de meest geschikte werkomgeving voor je te vinden, waarin jouw vaardigheden en talenten het best tot hun recht komen en je een zinvolle bijdrage kunt leveren aan je opdrachtgever. 

Wat kun je van ons verwachten?

Het belangrijkste doel is dat jij op een passende werkplek terecht komt. Onze eerste vraag is “Welke functie lijkt jou leuk?”. 


Vervolgens bespreken we of dit nu al te realiseren is of dat we samen een pad gaan bepalen hoe je uiteindelijk je doel kan bereiken. Naast werk bieden we mogelijkheden aan waarmee je je kunt blijven ontwikkelen. Dit kan een opleiding of workshop zijn maar natuurlijk ook een goed gesprek.


Je interesses kunnen veranderen, zo wil je het ene moment bijvoorbeeld veel leren over netwerkbeheer om vervolgens juist meer in de richting van het automatiseren van processen te gaan.

 

Juist je baan in combinatie met je ontwikkelwens en je opleiding zorgen ervoor dat je stappen bij je opdrachtgever gaat maken en dat je daadwerkelijk gaat doen wat je wilt doen. 

Network31 heeft een netwerk van Internetproviders, Telecom- en Cloud bedrijven.

Network31 heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van detachering in combinatie met IT- opleidingen. We zijn altijd op de hoogte van de laatste mogelijkheden bij onze opdrachtgevers en worden nauw betrokken bij het invullen van functies en projecten. 

Pas je nog niet op een baan, maar dit is wel je wens? Door onze goede relaties zijn we vaak in staat onze opdrachtgevers jouw potentie te laten inzien,  zodat je toch een kans krijgt. 

Coaching

Wanneer je bij ons aan de slag gaat kom je bij een opdrachtgever voor verschillende uitdagingen te staan. Geen paniek ….. vaak is er bij een opdrachtgever eigen personeel van Network31 werkzaam die je extra begeleiding kan aanbieden. 

 

Je kan bijvoorbeeld vragen hebben over inwerken, flexibiliteit of bepaalde kennis. Samen met je collega’s vul je deze vragen in. Binnen Network31 doen we gewoon graag iets extra’s voor collega’s. 

 

Met je persoonlijke coach heb jij als werknemer gesprekken over je opdracht, je opleiding en andere onderwerpen die je zelf belangrijk vindt. 

Network31 Trainee

Word je trainee bij ons dan krijg je snel je eerste baan bij een van onze opdrachtgevers en start je na een aantal maanden met je opleiding.

Meerdere keren per jaar is er de mogelijkheid om in te stromen in onze opleiding “Full-Stack-IT Developer”. De lessen, het online materiaal en de thuiswerk opdrachten gaan je veel leren zodat certificering binnen Azure, Python etc. een logisch gevolg is. 

Zo valt alles samen; je kennis uit de opleiding, je praktijk kennis van de thuiswerk-opdrachten en je eerste opdracht bij een van onze opdrachtgevers. 

Network31 Detachering

Je komt in dienst bij Network31 en wordt ingezet op verschillende projecten. Bij onze opdrachtgevers is er continue vraag naar medewerkers met specifieke werkervaring. Bijvoorbeeld voor het bouwen van een Cloud omgeving, migratie van een netwerk of het verbeteren van een Delivery traject. 

Testimonials

Network31 opent de deuren bij de werkgevers waardoor je makkelijker binnenkomt en geen lange sollicitatie procedures hebt. Binnenkomen bij een bedrijf is niet altijd gemakkelijk en Network31 helpt daar enorm bij omdat zij bij een aantal grote bedrijven al de ingangen hebben. Network31 luistert goed naar de wensen die je hebt en zoekt daarbij de juiste functie. Door Network31 zit ik nu in de functie die ik al sinds lange tijd hebben willen doen; Projectmanager. En dan ook nog binnen een super leuk bedrijf!  Daarnaast heb ik gekozen om via Network31 in dienst te gaan vanwege het mooie opleidingstraject dat ze hebben om jezelf verder te ontwikkelen. Het voordeel van deze opleiding is dat je het online in je eigen tijd kan doen, dus wanneer het jou uitkomt. Op deze manier is het gemakkelijk te combineren! Door de goede arbeidsvoorwaarde, het opleidingstraject en de juiste functie zijn Network31 en ik de beste match!” 
Jelle
Projectmanager
Voorheen Support engineer en nu Service provisioning engineer bij het Service delivery team. Ik ben erg blij met de stap die ik genomen heb aangezien ik toch meer met het netwerk bezig ben. Naast mijn fulltimebaan volg ik momenteel een Full stack IT Developer studietraject wat weliswaar niet heel veel toevoeging geeft met mijn huidige werkzaamheden maar toch merk ik dat ik meer inzicht krijg. Zo begrijp ik beter hoe scripts en databases in elkaar steken en zie als er wat fout gaat, mijn prioriteit voor nu ligt op Voice (SIP) maar hoop via deze studie dit uit te breiden en ons werk bij Delivery te vereenvoudigen, denk hierbij aan nummermanagement en opbouwen van trunks/SBC dit is nog handwerk en dus fout gevoelig.  De studie werkt voor mij heel prettig en wordt goed rekening gehouden met dat wij full time werken. De focus ligt volledig op de praktijk en opdrachten die wij in onze eigen tijd en gemak kunnen gaan maken.  Ik heb zelf nooit zoveel interesse gehad in programmeren/code en ik heb bewust gekozen om mij meer te gaan verdiepen in Network, maar wat als ik het netwerk kan automatiseren? Het programmeren heeft mij al een aantal slapeloze nachten gegeven maar zodra het resultaat daar is geeft dat veel voldoening. Kan niet wachten om mij steeds meer te gaan ontwikkelen en wil graag wat ik heb geleerd in de praktijk kunnen brengen. Het project waar ik mee bezig ben bij mijn opdrachtgever via onze opleiding is een mooi begin van en ik denk dat ik hier voorlopig nog wel zoet mee ben. Matthijs (4 jaar in dienst)
Mathijs
Service provisioning engineer

Wil je informatie?
Kom langs, bel, mail of stuur een reactie via ons contactformulier.

Adres:

IJburglaan 325, 

1086 ZJ Amsterdam

 

Telefoon:

020-8455002

 

E-Mail:

Login:

Legal:

Social:

contact: