Opleidingsplatform

Educloud is het alles-in-één online IT-opleidingsplatform voor trainees en IT-professionals van Network31.  Je leert binnen verschillende ICT domeinen te werken en krijgt toegang tot lesmateriaal, opdrachten en projecten. 

Educloud

Educloud is het alles-in-één online IT-opleidingsplatform voor trainees en IT-professionals van Network31. Het biedt praktijkgerichte cursussen die essentiële vaardigheden bieden voor de IT-specialisten van de toekomst.

Op het Educloud-platform hebben cursisten alles binnen handbereik: cursusmateriaal, een ontwikkelomgeving, projectbenodigdheden en toegang tot datacenters wereldwijd. Onze medewerkers kunnen complexe oplossingen ontwikkelen vanuit de browser, zonder extra hardware of software. 

De lessen combineren theorie en praktijk en bieden cursisten de mogelijkheid om hun kennis te testen en IT-vaardigheden op te doen.

Full Stack IT Developer

ICT oplossingen worden steeds geavanceerder. Opkomende technologieën als cloud computing, containers en machine learning worden steeds meer toegepast en automatisering is een intergraal onderdeel van een ICT oplossing.

 

Van een ICT specialist wordt verwacht dat hij/zij bekend is met meerdere ICT domeinen zoals systeem, netwerk, cloud en ontwikkeling.

 

In dit traject leiden we kandidaten op tot cloud engineer. In de markt heb je hier veel benamingen voor zoals Docker engineer, Kubernetes engineer en het summum Full Stack IT Developer.

 

Bij ons krijgen kandidaten ervaring in het opzetten en inrichten van datacenter oplossingen in de Azure Cloud en ontwikkelen we IT automation scripts op basis van Python en Ansible.  

Voor het uitvoeren van projecten wordt Azure DevOps gebruikt. Het beheer van scripts gebeurt met Github. Om samen te werken gebruiken we Microsoft Teams. 

Projectmanagement

Projectmanagement is essentieel voor het succesvol uitvoeren en afronden van een project. Tijdens een traject leren cursisten om hun projecten efficient uit te voeren, alleen of als team. Voor elk project bouwen ze hun eigen CI/CD-pijplijn om secuur werk te garanderen. Cursisten gebruiken tijdens een project ook DevOps en projectmanagement methodieken als Scrum en Agile. 

Certificerings-trajecten via network31

Benieuwd welk certificeringstraject er bij jou past? Neem hier een kijkje naar de 4 trajecten die we aanbieden:

 

Microsoft Azure Certificaten

In de module Azure Administrator Associate leer je al het fijne over Cloud computing, met Microsoft Azure DevOps leer je vaardigheden om een CI/CD pipeline te bouwen en beheren. Na het behalen van beide modules ben je in het bezit van het DevOps Engineer Expert certificaat.

 

Python Institute Certificaten

Programmeer skills zijn essentieel binnen de IT. Binnen twee modules Python word jij opgeleid vanaf de basis tot associate-level Python programmeur. Na afronding ben je klaar om via het Python Institute Python Entry (PCEP) en Python Associate (PCAP) certificaten te halen. 

 

EXIN Agile & Scrum Certificaten

Alle projecten worden uitgevoerd volgens Agile en Scrum principes. Al onze medewerkers raken gaandeweg gewend aan de werkwijze van projectmanagement. Je leert de essentiële theorie waarmee je direct het internationaal erkende EXIN Agile Scrum Foundation en Master certificaat kunnen behalen.

 

uiPath Certificaten

Automatisering van processen is de toekomst van alle bedrijfsprocessen. Je leert in deze module Robotic Process Automation (RPA) programmeren. Hiermee kun je automatisch standaard werkzaamheden uitvoeren en business analyses draaien. Na de cursus ga je een examen doen voor een erkende certificering van UiPath.

Wil je informatie?
Kom langs, bel, mail of stuur een reactie via ons contactformulier.

Adres:

IJburglaan 325, 

1086 ZJ Amsterdam

 

Telefoon:

020-8455002

 

E-Mail:

Login:

Legal:

Social:

contact: