Vacatures

Hieronder vind je een korte lijst van de beschikbare vacatures. Network31 hecht veel waarde aan persoonlijke relaties en wil graag meer over jou als persoon weten. Dus als je geïnteresseerd bent, laten we dan een open gesprek plannen. Dit zal uiteindelijk het meest waardevolle resultaat opleveren!

Network Trainee 24/7

Network31 richt zich op Network Support Talent. Wij hebben banen op netwerkgebied en leiden je gratis op als dat nodig is. Bij onze opdrachtgevers (KPN, T-Mobile, Deltafiberen anderen) is momenteel vraag naar NOC operators  en support medewerkers op netwerkgebied.

Lees meer »

Incident Manager

Als Incident Manager ben je verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe incidenten van klanten van onze opdrachtgever. Je bent oplossingsgericht qua techniek (netwerkkennis) maar tevens klantgericht, je dient zowel intern afdelingen aan te sturen als extern monteurs en aannemers zodat netwerk incidenten in laag1,2 en 3 van het OSEI model worden opgelost binnen de gestelde SLA

Lees meer »

Customer SUPPORT Engineer (NETWORKING)

Binnen Operations zijn servicegerichtheid en klantvriendelijkheid de speerpunten waarmee een bijdrage geleverd wordt aan de klanttevredenheid bij onze opdrachtgever. Als support engineer ben je een belangrijke spil in de organisatie.

Lees meer »

Service Delivery Manager

Het team Service Delivery is verantwoordelijk om elke klantopdracht vanaf het moment dat de opdracht getekend ontvangen is tot oplevering te laten komen. Onze opdrachtgever heeft bijvoorbeeld een klant die binnen 6 maanden op 10 vestigingen een snelle beveiligde verbinding wil hebben.

Lees meer »

Network engineer (NSOC)

Het Network en Security Operations Center (NSOC) houdt het netwerk en de dienstverlening van onze opdrachtgever in Nederland 24/7 in de gaten en coördineert storingen, change-requests en storingscommunicatie richting klanten en management en directie. Storingen in netwerken en diensten beïnvloeden de klanttevredenheid.

Lees meer »

Wil je informatie?
Kom langs, bel, mail of stuur een reactie via ons contactformulier.

Adres:

IJburglaan 325, 

1086 ZJ Amsterdam

 

Telefoon:

020-8455002

 

E-Mail:

Login:

Legal:

Social:

contact: