Service Delivery Manager

Het team Service Delivery is verantwoordelijk om elke klantopdracht vanaf het moment dat de opdracht getekend ontvangen is tot oplevering te laten komen. Onze opdrachtgever heeft bijvoorbeeld een klant die binnen 6 maanden op 10 vestigingen een snelle beveiligde verbinding wil hebben. Je ontvangt vanuit de salesteams een overdracht van een order met hierin de behoefte van de klant helder omschreven en zorgt er voor dat alle afdelingen die nodig zijn voor de gevraagde netwerkoplossingen hun deelopdracht ontvangen. Dit betekent dat je coördineert of alle noodzakelijke randvoorwaarden aanwezig zijn, je schakelt tussen bijvoorbeeld de afdelingen Sales, Inkoop, en Netwerk Engineering en je monitort of de order goed en op tijd wordt geleverd. Dit om uiteindelijk de bestelde netwerkoplossing aan de klant op te kunnen leveren binnen de gestelde termijn en in overeenstemming met klantwens. Op het moment dat de netwerkoplossing wordt opgeleverd, start je het facturatieproces.

Tijdens dit uitvoeringsproces ben jij het directe aanspreekpunt voor de klant en houd je hem periodiek op de hoogte van de voortgang.  Intern bewaak je tijdslijnen en verwachtingen en je escaleert indien nodig bij de betreffende teamverantwoordelijken. Jij als Service Delivery Manager bent verantwoordelijk voor alle type klantopdrachten, variërend van relatief standaard verbindingen voor Wholesale partijen en partners tot netwerkoplossingen met meerdere verbindingen voor directe klanten.

 

Vereisten

– HBO werk- en denkniveau;
– Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de Telecom;
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse én Engelse taal;
– Proactieve & energieke houding, ‘can do’ mentaliteit, willen doorgroeien binnen de organisatie;
– Sterk organisatorische vaardigheden;
– Klantgericht en klant gedreven;
– Assertiviteit, niet bang om de klant te bellen, ook voor moeilijkere gesprekken;

 

Aanbod

In eerste instantie krijg je een contract via network31, na 1,5 jaar krijg je een aanbod van onze opdrachtgever. Het salaris ligt tussen de € 2900,- en € 3700,- (afhankelijk van ervaring/opleiding), je krijgt 25 vakantiedagen, reiskosten en pensioen. Geldt er een vaste 13e maand bij onze opdrachtgever dan keren wij deze ook uit.

Ben jij ambitieus, flexibel, leergierig en ben je ook hobbymatig geïnteresseerd in Netwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken en als je wilt kun je ook meedoen met onze certificeringstrajecten zoals Azure , Python en Scrum.

Stuur je cv aan info@network31.nl of bel even voor een afspraak.

Wil je informatie?
Kom langs, bel, mail of stuur een reactie via ons contactformulier.

Adres:

IJburglaan 325, 

1086 ZJ Amsterdam

 

Telefoon:

020-8455002

 

E-Mail:

Login:

Legal:

Social:

contact: