Service Delivery Medewerker

Het team Ordermanagement is verantwoordelijk om elke klantopdracht vanaf het moment dat de opdracht getekend ontvangen is tot oplevering te laten komen. Je ontvangt vanuit de salesteams een overdracht van een order met de behoefte van de opdrachtgever en zorgt er voor dat alle afdelingen die nodig zijn voor de gevraagde netwerkoplossingen hun deelopdracht ontvangen. Dit betekent dat je coördineert of alle noodzakelijke randvoorwaarden aanwezig zijn, je schakelt tussen bijvoorbeeld de afdelingen Sales, Inkoop, en Netwerk Engineering en je monitort of de order goed en op tijd wordt geleverd. Dit om uiteindelijk de bestelde netwerkoplossing aan de klant op te kunnen leveren binnen de gestelde termijn en conform klantwens. Op het moment dat de netwerkoplossing wordt opgeleverd, start je het facturatieproces.

Tijdens dit uitvoeringsproces ben jij het directe aanspreekpunt voor de klant en houd je hem periodiek en pro-actief op de hoogte van de voortgang.  Intern bewaak je tijdslijnen en verwachtingen en je escaleert indien nodig bij de betreffende teamverantwoordelijken. Ordermanagement is verantwoordelijk voor alle type klantopdrachten, variërend van relatief standaard verbindingen voor Wholesale partijen en partners tot netwerkoplossingen met meerdere verbindingen voor directe klanten, netwerkkennis of overzicht van het Telecom netwerk is zeker handig.

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de Telecom of FTTx branche
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse én Engelse taal
  • Proactieve & energieke houding, ‘can do’ mentaliteit, willen doorgroeien binnen de organisatie
  • Sterk organisatorische vaardigheden
  • Klantgericht en klant gedreven
  • Hoge mate van assertiviteit
  • Niet bang om de klant te bellen, ook voor moeilijkere gesprekken

In eerste instantie krijg je een jaarcontract via network31, na dit jaar krijg je een aabod van onze opdrachtgever. Het salaris ligt tussen de € 2700,- en € 3100,- (afhankelijk van ervaring/opleiding), je krijgt 25 vakantiedagen en we gaan samen in gesprek over een opleiding.