Wat kunt u van ons verwachten?

Network31 levert supportpersoneel (netwerk/cloud), Netwerk Engineers, Cloud Engineers en medewerkers delivery. Hierbij hebben we het over trainees en ervaren medewerkers. Network31 gaat uit van maatwerk en bepaalt in samenspraak met de opdrachtgever waarop extra gelet wordt bij de werving. Uiteindelijk doel is om medewerkers te leveren die passen en die zich verder kunnen ontwikkelen binnen de organisatie van u als opdrachtgever.

Door bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten en het praktisch invullen van kennis voegt Network31 direct waarde toe en onderscheiden we ons als partner.

 

De voordelen voor u als werkgever

We zijn scherp in kwaliteit en prijs.

Bestaande klanten weten dat ze niet 10 maar 2 of 3 kandidaten op gesprek krijgen, de bedoeling is dat Network31 al heeft geselecteerd en dat u als klant mensen van Network31 gaat aannemen.

Kiezen uit onze medewerkers in plaats van zelf nog de selectie doen

Qua prijs is Network31 absoluut lastig voor de concurrentie, we bewaken onze  overhead en Network31 kiest voor een lange termijn relatie, dat is meer waard dan snelle euro’s. Onze trainees hebben prima arbeidsvoorwaarden, desondanks zijn de tarieven scherp en daarmee zijn onze Cisco en Cloud Development trainees juist in deze tijd van arbeidskrapte een prima alternatief!

Kandidaten die voor ons traineetraject kiezen zijn medewerkers die bewust kiezen om te investeren in zich zelf.

De motivatie gaat uit naar een omgeving waar geleerd kan worden zodat er een langer termijn relatie ontstaat.

Network31 is geen bedrijf met honderden klanten, we focussen ons op onze opdrachtgevers en dat willen we ook blijven doen

Opdrachtgevers kiezen ook bewust voor Network31, wij zijn de afgelopen 10 jaar zeker gegroeid maar we doen geen concessies aan onze dienstverlening, meedenken met elkaar lijkt logisch maar is juist de uitdaging. We blijven trainingen ontwikkelen zo combineren we sinds 2020 networking met een nieuwe cloud development opleiding. Network31 investeert hierin zodat onze klanten het gemak gaan ervaren van het juiste type, de juiste ervaring en de juiste kennis.

Met aandacht voor zowel competenties als kennis heeft Network31 ruime ervaring in het opzetten van teams.

Dit kan een team zijn dat op een bepaald moment direct moet starten, vooraf kan Network31 een opleidingstraject vorm geven met netwerkkennis zoals Juniper, Cisco, DWDM, Voice etc. of juist cloudkennis zoals Azure en Python. Network31 doet veel zaken met opdrachtgevers die op een gegeven moment enkel zaken doen met ons zodat we weten wat ze willen en zo ook een optimaal team kunnen samenstellen.

We leveren nieuwe teams op maat of vullen het bestaande team aan met het door u gewenste profiel

De varianten voor u als werkgever

Network31 Trainee

We starten meerdere malen per jaar met klassen Cisco en Cloud Development in combinatie met andere vormen van kennis. Denk hierbij aan transmissie kennis ethernet, MPLS maar ook zaken als Azure, Python, Githun, Asible etc. Voordeel is dat onze kandidaten in de avonduren worden opgeleid en heeft u interesse in een kandidaat dan is deze tussen de 5 en 9 weken beschikbaar om te starten.

Onze trainees zijn leergierig, hebben een prima houding en een aantal jaren goede ervaring op het gebied van Netwerk Support B-B, Network Engineering of Delivery. Qua certificering levert Network31  medewerkers met CCNA/CCNP opleiding en Cloud Engineers met Azure, Python en N+ certificering.

Network31 Detachering

Heeft u tijdelijk meer capaciteit nodig dan kan Network31 die leveren via haar eigen medewerkers of via ons eigen netwerk. We staan bekend om ons persoonlijk netwerk en kunnen vaak de juiste mensen aanleveren omdat we elkaar graag helpen, de focus van Network31 ligt op support, engineers, delivery en development binnen Telecom/Internetproviders en Cloud bedrijven.

Network31 Opleidingen

 Al onze trainingen zoals CCNA en Cloud Engineer zijn ook toegankelijk voor onze opdrachtgevers, dit tegen scherpe tarieven. Verder maken we voor opdrachtgevers ook trainingen op maat, bijvoorbeeld een training op het gebied van transmissie (Ethernet/DWDM) of programmeren met Python.

 

Leave a Reply