Young Professional Traject

Glasvezel verbindt ons met elkaar en vormt zo onze digitale samenleving en iedere dag bouwt onze opdrachtgever dit netwerk een stukje verder uit. Ongemerkt is het glasvezelnetwerk overal aanwezig; alle nieuwe gadgets zoals een slimme koelkast; data streamen met je mobiele verbinding; zijn allemaal uitingen die er zijn dankzij dit netwerk. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen instromen als Young Professional bij onze opdrachtgever, je start op een project waarbij je alle afdelingen leert kennen, na 10 maanden start je op de afdeling waar je thuishoort!

Kan iedereen zich aanmelden?
Nee natuurlijk niet:

  • Je hebt minimaal HBO/WO-niveau;
  • Je bent analytisch sterk (liefst een Bèta achtergrond);
  • Je hebt affiniteit met Telecom en ziet in dat “the internet of things” de toekomst is;
  • Het liefst heb je maximaal 2 – 4 jaar werkervaring en ben je communicatief erg sterk.

Hier de highlights maar bedenk dat 20 cm ruimte in een vacature niet alles kan verklaren:

  • Je gaat als Young Professional werken op het Data in Control Project om zowel intern als extern continu de juiste data/informatie beschikbaar te hebben;
  • Je leert snel waar het mis kan gaan als het om data draait en hoe producten en diensten zijn opgebouwd, hoe processen werken, wie waarvoor verantwoordelijk is, etc.
  • Na een tijdje weet je waar je op moet letten binnen verschillende systemen, applicaties, etc. en ga je wat je hebt geleerd overbrengen op je collega’s. Jij neemt de rest mee om controle te krijgen op de omgang met data. Met jouw aanbevelingen worden IT-aanpassingen gerealiseerd en processen verbeterd;
  • We schatten in dat je na ongeveer 10 maanden goed weet wat je volgende stap wordt, je hebt veel mensen leren kennen en je hebt een goede indruk van alle producten en diensten. Je weet op welke afdelingen jij vindt dat de mogelijkheden liggen voor jou als Young Professional en uiteindelijk is het aan jou om de keuze te maken! Wil je netwerken gaan ontwikkelen/tekenen …. dat kan! Wil je binnen sales groot worden …. dat kan ook! We kunnen doorgaan met beschrijven wat er allemaal mogelijk is maar kom het met je eigen ogen bekijken want jij …. jij bent de toekomst dus jij bent aan zet.

Wat ga je als Young Professional echt doen? Kan iemand meer uitleg geven? Wat gaat er mis als de data niet op orde is? Als dit vragen zijn die in je opkomen dan wordt het tijd om met ons contact op te nemen want dan heb je interesse!

Salarisindicatie: € 2.600,00 – € 3.100,00 /maand